dimarts, 22 de març del 2016

Els geocatchings...

Bé ja fa unes setmanes que volia fer-te aquesta entrada. Els geocatchings, quelcom que la meva germana em va comentar, es tracta simplement de trobar objectes o llistes que la gent va amagant arreu, ja sigui ciutat, poble, mar o muntanya, evidentment i com no podia ser d'una altre manera a través d'una aplicació per a mòbils, sí mòbils, aquells aparells que cada cop més ens fan menys independents, i més dependents d'un petit aparell, i si se'm permet, ens van atontant cada cop més i més, en fi.


Alguns dies hem sortit tú i jo a recercar troballes, objectes o simplement fer-te treballar el cap una mica, fer que despertis sentits, i simplement fer coses amb tú, diferents.


inclús amb pluja sortim a buscar!!






Ja en tens un altre més !! el principi t'ha costat però de mica en mica els vas trobant tú sol, m'agrada despertar-te interès per coses noves, coses on hagis de pensar i participar...segueix trobant Roc, trepitja fort !!!









Més troballes...però no oblidis que hem buscat d'altres i rés de rés, també el papa de vegades no encerta, però seguim junts!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada