dimecres, 21 de febrer del 2018

Dos anyets !!! 28 de desembre de 2017...el teu dia

Ho sé, ha passat quasi bé un mes, però no oblido el 28 de desembre de 2017, primer de tot perquè es el teu dia, com he dit abans, i fas 2 anyets, FELICITATS.


Perdonem, el dia que llegeixes això perquè de vegades no pugui escriure el mateix dia de l'esdeveniment, de vegades les circumstàncies ens superen. No amagaré que cinc dies abans no sabia com es celebraria el teu aniversari, finalment, una petita festeta amb les persones que més a prop tens sempre, com no la teva avia, "la iaia Isa"...que sempre hi es per tots, aquest cop no havia de ser menys.


La teva mare et va fer un pastis, amb l'ajut del teu germà, tot i que ell preferia estar jugant amb tú que no pas fer de pastisser.













Hi ha hagut molts canvis, i tot i així no perds el teu somriure, que bonic i important es això, somriure, ets riallera a més no poder, amb caràcter, fort, però mica en mica el modularem.


Sempre junts...els tres, fent coses, i cada cop seran més coses no ho dubtis mai, hi haurà canvis i coses que per a tú seran estranyes, però estarem amb tú...t'estimo princesa !!!!


                                                                     FELICITATS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada