dijous, 25 de setembre del 2014

JA SON 5 anys !!!!!!!

FELICITATS FELICITATS I FELICITATS...

...tot i que va ser el dia 13 de setembre i no vaig estar aquell dia assenyalat, el dia 21 de setembre de 2014 varem cel·lebrar els teus 5 anys, tot i ser un altre mes de setembre per oblidar (novament ella torna a intentar desgraciar un mes que es també important per a mi...), el recordo, el recordem pel teu aniversari, i van ser totes aquelles persones que ens estimem, tot i que segurament varem trobar a faltar la tieta paqui.

Vas tenir festa, i com no el teu amic...el pallasso Fito!! Serà divertit el dia que sapigués qui et feia aquest petits però il·lusionants espectacles, confeso que sempre ho he fet el millor que he pogut.

Els de casa, la iaia Isa, la tieta Ciara, la Martina, la Sol, la Maritza... i com no la Patri i Heura, Juan Carlos, Pere, Soni a i la teva cosineta petita la Nora, i també el Monty, Erika, Pol i Arnau...GRACIES a tots ells per ser-hi...


El joc de la corda! ja ets un veterà en això.


No va ser un pastís cassola per malaltia general, pero et va sorprendre trobar el dolent dels dolents!!


En un dia ja et va encantar la Nora


Pallasso Fito....aiiiiis


"Papa mira qui hi ha!"


Aqui el teu Pallasso preferit
 


En definitiva et va agradar el teu aniversari, t'ho vas passar bé i es el que compte, ahhh i vas tenir el teu regal, una peixera amb peixos, tal i com desitjaves.





Amb el "cap d'olla", "l'espia", "el menjador" i "el bombolletes"...aixì els hi vas posar

Ella sempre s'enrrecorda de tú


Bé que sapigués que pot ser hi haurà vegades que no es podrà ser tan explendits, però mai et deixarem d'estimar i de fer el possible perque t'ho passis bé i siguis feliç, amb aquesta familia que tenim i que t'estima.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada