divendres, 20 d’abril del 2018

COLLSEROLA MOUNTAIN RUNNERS...descubrir i gaudir



Collserola Mountain Runners  (C M R )

Dir CMR es anomenar Collserola, si dic Collserola es dir CMR...es a dir, els dos van units de la ma. Quina troballa!! No es massa tard, aquesta troballa va ser als voltants del passat desembre de 2017, un altre moment baix per a mi, trobar aquest grup per la xarxa social, facebook, ha estat molt important per a mi.

Un grup humà preciós, un grup de gent amb la mateixa passió, a tots els nivells, però això es el de menys, trobar-te amb gent noble, humil, amb ganes d’ensenyar i aprendre no té  preu, però es poden fer amistats? Es pot trobar gent que et marqui? SIIII.

Doroteo, Doro o també anomenat “El Comandante”, perquè es així una persona que lidera aquest grup, sense pretensions, persona senzilla, noble, amistosa una gran persona. Capaç de treure’t un somriure, i ja fa temps que necessitava això, somriure, respirar aire fresc, gent nova, compartir, i ell es capaç d’això i molt més, transmet i avui en dia això es important, envoltar-se de gent així, sense aires de grandesa, sense supèrbia, sense maldat. Aquest ets tu Doro, i t’agraeixo a tu i a la resta la vostre acollida.

El Comandante  !!!!!






Comandante, German, Josep i jo


Estem al mes d’abril i el romanç continua, i m’agrada, em llevo a les 6:00 del matí dissabtes i diumenges, de vegades mort, però amb il·lusió que trobaré més gent que farà el mateix, son i fred, i entrenar sense llum del sol, els meus punts febles, aquí, amb ells m’he endurit, i em servirà.


Aquest grup es brillant, s’hi afegeix gent constantment, perquè? Assistiu un dia ...repetireu.

Matino els caps de setmana, si, però també es una manera de seguir entrenant tenint-vos a vosaltres , i no alterar el estar junts. Desitjo que algun dia podeu entendre el perquè de tot això.

“ Dice la leyenda que en Collserola, habitan duendes y hades...”





PD: ara començo a conèixer Collserola, gracies CMR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada