dimarts, 3 de novembre del 2015

JA SON 6 !!!!

Ja són 6 anys !!!! el passat 13 de setembre de 2015, vas fer 6 anys. Varem poder gaudir de dues horetes junts, a casa, i juntament amb la Maritza i la Sol vas tenir el teu pastís, aquest cop una va ser un vaixell pirata xul·lissim !!!


El vaixell que tant et va agradar !







El teu gran amic...en Fito.





Realment no cal comprar-te grans coses, de moment amb el que et vaig fent  gaudeixes!!




Com fem sempre varem cel·lebrar el teu aniversari la setmana que vas estar amb nosaltres, abans però ens vas dir que el que volies pel teu aniversari eren "soldadets" i així va ser, et va encantar!!! El cap de setmana a Tiana vas tenir la teva festa, on van venir els teus cosins, Juan Carlos, Pere, Sonia, Nora, Victor, Ciara, Alex, Ana, Maria, Jose...i com no nosaltres, amb la Martina i com no la teva iaia Isa. El pallasso Fito et segueix allà on vas i no s'ho va voler perdre.

Tothom va gaudir i vas estar content que realment això es el principal, curiós que tothom et va portar regals, joguines principalment i on són? guardades als calaixos, ets únic, et fabrico quatre coses pels teus sodlats i amb això ja ets feliç. Doncs endavant !!!

Per cert, vull que quedi escrit, així ho podrás recordar quan siguis més gran, del trau que et vas fer a principis de setembre a l'escola, ufff realment ens feia una pena veuret amb la ferida, i posterior cicatriu que t'ha quedat, ais deu meu, has d'anar en compte, però es inevitable que saltis , juguis, caiguis...però es que t'ho vas fer seient a l'escola !!

Feliços 6 anys Roc...t'estimo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada