dissabte, 31 de desembre del 2016

BENVINGUT EL TEU 1 er ANYET ENA

Aquesta es la ultima entrada del 2016 dedicada a tú petita, ja tens 1 anyet!!! i estas preciosa, espavilada, entremaliada, trempada i mil adjectius que podria dedicar-te.

Ja fa unes setmanes que comences a caminar i de mica en mica, s'oblida tot alló que l'any passat varem viure els tres, en aquests moments un any enrrere, estaves a la UCI, fora de perill però la teva mare estava encara molt debil, i no varem poder cel·lebrar la entrada d'any. Ara tot es diferent, un any de vida, i amb més tranquilitat que mai, deixarem enrrere l'any 2016 i els records dolents, i donarem la benvinguda al 2017 que de segur serà mooolt millor.


Un pastis exclusivament per a tú, el MIC, que tant t 'agrada, i amb tú la teva familia, el teu germa no es va voler perdre la festa, i va poder ser-hi, li la teva iaia que esta boja per tú.





Amb el teu amic de l'escola bressol de Tiana, en Pol, va ser amb tú en aquest dia tant especial.


Imatge del dia 28 de desembre de 2016, i com sempre amb un somriure.





De vegades ens costa molt valorar les coses o simplement pensem que som desgraciats, i no tenim en compte que hi ha gent que esta pitjor, persones que no poden cel·lebrar rés, o quan ho han de fer estan tot sols, avui puc dir que soc afortunat, tinc els meus, aqui alli i més enllà si cal dir-ho, però no estic sol i s'agraeix, i es una felicitat i un privilegi. Un any amb tú, vull que siguin molts i molts , i quan ja no pugui més, només vull saber que m'estimes, T' ESTIMO ENA.

Per cert, cada any triarem un lloc diferent on visitar i acomiadar l'any, aquest ha tocat RIPOLL, i veure el seu preciós monestir, quedarà en el record que vas vomitar tres cops, si tres , uffff, en fi, va valer la pena, repetirem.

F E L I C I T A T S i segueix pujant així de forta i valenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada